top of page

Természetes építőanyagokat alkalmazó építőipari gyakornoki állás

Unod a feladataidat? Szeretnél valami fizikai munkát végezni, akár időszakosan is? Érdekel a fenntarthatóság? Változtatnál, de nem tudod, hogy kezdj bele?

Gyere velünk építkezni!


Természetes építőanyagokkal foglalkozó építésziroda vagyunk, akik most vágnak bele a kivitelezés rejtelmeibe. Ehhez keresünk csapatunkba lelkes, a fenntarthatóság felé elkötelezett gyakornokot.

Nem probléma, ha nincs még tapasztalatod ezen a téren, a lényeg, hogy nyitott legyél és fogékony az új dolgok megtanulására.


Nem csupán munkát, de tanulási, fejlődési lehetőséget is biztosítunk számodra a természetes építőanyagok felhasználásnak és helyes kivitelezésének terén.


Örülünk, ha fixen számíthatunk Rád, de ha csak időszakosan érsz rá, az sem probléma.


A munkáink között van műemlékfelújítás és teljesen új építés is, így a szakma széles spektrumába be tudsz kapcsolódni, és kiválaszthatod a hozzád leginkább illeszkedő munkakört.


A feladatok jellege alapvetően közepes erősségű fizikumot igényel, de van bőven olyan részmunka is, ahol a precizitás és az apró részletek kimunkálásán van a hangsúly.


A jelenleg futó munkáink Sukorón vannak. Ha távolabbról érkeznél a szállásban tudunk segíteni.


Fontos, hogy mi tisztán szeretjük intézni a dolgokat, így ez is hivatalosan bejelentett munka. A bérezés pedig megbeszélés kérdése - függ a tapasztalatodtól, teherbírásodtól, hozzáállásodtól.


Építészhallgatóknak a ledolgozott munkaórákat igény szerint kiviteli szakmai gyakorlatként is igazoljuk.


Ha úgy érzed szívesen kipróbálnád magad ezen a területen, töltsd ki a jelentkezési lapunkat!





bottom of page