top of page
narancs03_edited_edited.png

Kivitelezés

Megépítjük!

Számunkra fontos, hogy fenntartható, környezettudatosan megtervezett munkát adjunk ki a kezünkből, de ahhoz hogy a csodás kis rajzok meg is elevenedjenek lépnünk kellett. Miután együtt megálmodtuk leendő otthonod meg is építjük azt! 2022-től kivitelezési munkákat is vállalunk. Keress minket bátran!


Ha pedig érdekel a kivitelezés modern és környezetbarát módon keress minket szintén! Mindig jó egy plusz ember a csapatba.

Az elkészült tervdokumentáció szükséges a megvalósításhoz, de az csak az első lépés. Ezután következik a költségvetés készítés, amely megmutatja beleférünk-e a keretbe és jó kiindulás a kivitelezőknek is. Ezután ki kell választani a kivitelezőt, egyeztetni az elképzeléseket, szerződni. Az építkezés során felmerülhetnek különböző előre nem tervezett szituációk, ahol dönteni kell.

Kivitelezés koordinálás

Számunkra a tervezési munka a megvalósítás érdekében történik. Ha szükséges a tervezést követő további támogatás, hogy az elképzelés szakszerűen, előre belátható költségkeretek között és határidőre készüljön el, akkor szívesen vállaljuk a kivitelezés koordinálását, szakmai ellenőrzését, illetve az építtető érdekeinek képviseletét.

Tapasztaljuk

 

A mai építőipari környezetben sokszor nehéz a megfelelő munkaerő kiválasztása, az eredményes kommunikáció és az érdekek tisztázása. Számunkra fontos, hogy az általunk tervezett épület megvalósuljon, és a tervek szerint valósuljon meg - egyébként mindannyian időt és erőforrást pazaroltunk.

Ez is környezettudatosság egyik területének tekinthető.

bottom of page