Kivitelezés támogatás

Az elkészült tervdokumentáció szükséges a megvalósításhoz, de az csak az első lépés. Ezután következik a költségvetés készítés, amely megmutatja beleférünk-e a keretbe és jó kiindulás a kivitelzőknek is. Ezután ki kell választani a kivitelezőt, egyeztetni az elképzeléseket, szerződni. Az építkezés során felmerülhetnek különböző előre nem tervezett szituációk, ahol dönteni kell.

Számunkra a tervezési munka a megvalósítás érdekében történik. Ha szükséges a tervezést követő további támogatás, hogy az elképzelés szakszerűen, előre belátható költségkeretek között és határidőre készüljön el, akkor szívesen vállaljuk a kivitelezés koordinálását, szakmai ellenőrzését, illetve az építtető érdekeinek képviseletét.

KIVITELEZÉS

peti_kisház.jpg

Tapasztaljuk, hogy a mai építőipari környezetben sokszor nehéz a megfelelő munkaerő kiválasztása, az eredményes kommunikáció és az érdekek tisztázása. Számunkra fontos, hogy az általunk tervezett épület megvalósuljon, és a tervek szerint valósuljon meg - egyébként mindannyian időt és erőforrást pazaroltunk.

Ez is környezettudatosság egyik területének tekinthető.

IMG_8316.JPG
IMG_8304.JPG
IMG_8218.JPG
IMG_8225.JPG