top of page

Értéknövelő felújítás,
az Ön igényeire szabva

Fontos, hogy épületünk 100%-ban megfeleljen a személyes igényeinknek, de legalább olyan fontos, hogy “jó kapcsolatot ápoljon” a környezetével. Egy “modern”, például: lapos hajlásszögű, fekete cserepes, fehér műanyag ablakos kialakítás, a maga nyugtalan megjelenésével érdekes lehet pár évig, de a helyhez nem kötődik, idegen.

Mi abban hiszünk, hogy a helyi értékekből, a környezeti és kulturális adottságokból kell kiindulni.

Ez nem azt jelenti, hogy 200 éves, idejétmúlt igényszintre tervezünk, hanem azt, hogy megismerjük és megőrizzük a hely, az ingatlan báját, esztétikai értékeit. Hiszen végső soron Ön is ebbe szeretett bele, ezért vásárolta meg a területet.

mi kell ahhoz, hogy egy ingatlan bájos és értékes maradhasson?

1. helyi hangulatra szabott, egyedi koncepció

Ugyanis csak ez lesz érték- és időtálló. A táj, a panoráma, a kert egy hangulatot képviselnek - ha ehhez illeszkedni tudunk, ráadásul folytatni, gazdagítani tudjuk azt, akkor borítékolom, hogy olyan házunk lesz, ahol szívesen vagyunk és amire büszkék lehetünk. Ez esztétikai befektetés.

2. szakszerű műszaki tartalom

Amivel a megmaradó épületrészek nem károsodnak, amivel biztosítani tudjuk, hogy az épület rendszerszinten jól működik, és a használóra nézve sem káros. Számunkra nem csak az esztétika, hanem az épületbiológiai szempontok is fontosak az anyagválasztásban. Például egy burkolat képes-e gazdálkodni a páratartalommal, vagy ép bocsát-e ki egészségre káros adalékanyagokat.

3. FENNTARTHATÓ SZEMLÉLETMÓD

Ahhoz, hogy az újonnan beépített anyagok és rendszerek megfeleljenek a legmagasabb kényelmi, esztétikai és energetikai elvárásoknak, szelíd és ésszerűen méretezett fűtési, gépészeti rendszerekre, környezetbarát építési módra és anyaghasználatra van szükség. Magában foglalja a korszerű, természetes építőanyagokat is. Fontos, hogy amellett, hogy egy szép épületünk lesz, ezt környezetkímélő módon érjük el és figyelembe vegyük az épület és a beépített anyagok teljes életciklusát, szürke-energia tartalmát. 

Mi a közös a fenti három pontban?

Magas szintű szakmai hozzáértést és az egyedi helyzet megismerését követeli meg. Csak ezzel biztosítható, hogy az igényekre egyedileg szabott, exkluzív megoldást tudunk kialakítani.

Kérje ajánlatunkat , mi felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

A régi épületek képviselik a hely hangulatát, a vidék történetét, a tájjal élő emberek értékeit.

A mi munkánk, hogy ezekkel az Ön igényeit összeillesszük - műszakilag és esztétikailag is korrekt módon. Mi az a három terület, ami kimagaslóan segíti ezt a kreatív folyamatot?

1. Épület teljes körű felmérése

Egy épület állagmegóvása, vagy fejlesztése kapcsán az első lépés, a jelenlegi állapot összefoglalása, felmérése - erre szolgál a felmérési tervdokumentáció készítése. Miután ez megtörtént elkészítjük Önnek az egyedi igényekre szabott építészeti javaslatot, szükség esetén engedélyeztetéssel, további tervrészletekkel.

2. Kivitelezés nyomonkövetése, szakmai támogatása

A megvalósítási szakaszban azért felelünk, hogy a kivitelezés gördülékenyen menjen és hogy az alaposan jó átgondolt és leírt igények, műszaki tartalom ténylegesen megvalósuljon. Tehát igény esetén, rendszeres helyszíni jelenlétet tudunk biztosítani, illetve munkanemektől függően tudunk saját, illetve partnercsapatot javasolni.

3. Partnerkapcsolatok biztosítása

Cégünket az egyedi megoldások érdeklik, így a kivitelezésben is a speciális, egyedi munkarészek elkészítését vállaljuk szívesen. Partnereink között található épületszobrász, ács, asztalos és vályoghoz értő kőműves is.

+1. 3 napos időgarancia

Szeretnénk, hogy ami Önnek fontos, belátható időn belül elindulhasson a megvalósítás útján. Ahhoz, hogy ez ügyben dönteni tudjon, komoly vállalást teszünk és ha nem is azonnal, de három munkanapon belül elkészítjük az Ön egyedi árajánlatát. Azt tapasztaljuk, hogy általában heteket, akár hónapokat kell várni egy valamit mondó árajánlatra. Nem szeretnénk az idejét húzni, keressen minket bizalommal!

cserepes02.png

Szeretnék jobban elmerülni a témában.

bottom of page